Wybierz kategorię wyszukiwania

Studia

Formularz wyszukiwania na belce: Studia

lokalizacja:
poziom studiów:
obszar tematyczny:
forma studiów:
studia podyplomowe realizowane:

Jeżeli nie znalazłeś tego czego szukałeś zawsze możesz wpisać szukane słowo lub frazę poniżej

Szkolenia i kursy

Badania i projekty

Formularz wyszukiwania na belce: Badania i projekty

lokalizacja:
jednostka badawcza:
typ:
dyscyplina:
status:

Jeżeli nie znalazłeś tego czego szukałeś zawsze możesz wpisać szukane słowo lub frazę poniżej

Naukowcy

Formularz wyszukiwania na belce: Nasi naukowcy

lokalizacja:
dyscyplina:

Jeżeli nie znalazłeś tego czego szukałeś zawsze możesz wpisać szukane słowo lub frazę poniżej

Wydarzenia

Formularz wyszukiwania na belce: Wydarzenia

typ:
lokalizacja:

Kontakty

lokalizacja:
kategoria:

Jeżeli nie znalazłeś tego czego szukałeś zawsze możesz wpisać szukane słowo lub frazę poniżej

Szukasz czegoś zupełnie innego? Sprawdź, może się gdzieś ukryło na naszej stronie

Szukasz czegoś zupełnie innego? Sprawdź, może się ukryło gdzieś na naszej stronie!

Sprawdź nasze rozbudowane narzędzie do wyszukiwania.

Szukaj po kategoriach – oszczędzaj swój czas.

Uniwersytet SWPS - Logo
BIO Paweł Wojciechowski

dr hab.

Paweł Wojciechowski

 

Profil zawodowy

  • doktor habilitowany nauk prawnych,
  • adiunkt w Katedrze Prawa Rolnego i Systemu Ochrony Żywności oraz Pracowni Prawa Żywnościowego na Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego,
  • autor publikacji z zakresu prawa żywnościowego i rolnego m.in. dotyczących suplementów diety, oświadczeń zdrowotnych, odpowiedzialności prawnej w łańcuchu żywnościowym, struktur administracji, w tym monografii na temat Wspólnotowego modelu urzędowej kontroli żywności oraz współautor komentarza do ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia,
  • wykładowca na wielu kierunkach studiów podyplomowych w tym na "Podyplomowym Studium Prawa Unii Europejskiej" na WPiA UW oraz Podyplomowym Studium „Jakość i bezpieczeństwo żywności i żywienia" w Instytucie Żywności i Żywienia,
  • wykładowca w ramach projektu Global Food Law and Quality organizowanego przez Tuscia University – Viterbo,
  • uczestnik wielu konferencji naukowych i branżowych z zakresu prawa rolnego i żywnościowego.