Wybierz kategorię wyszukiwania

Studia

Formularz wyszukiwania na belce: Studia

lokalizacja:
poziom studiów:
obszar tematyczny:
forma studiów:
studia podyplomowe realizowane:

Jeżeli nie znalazłeś tego czego szukałeś zawsze możesz wpisać szukane słowo lub frazę poniżej

Szkolenia i kursy

Badania i projekty

Formularz wyszukiwania na belce: Badania i projekty

lokalizacja:
jednostka badawcza:
typ:
dyscyplina:
status:

Jeżeli nie znalazłeś tego czego szukałeś zawsze możesz wpisać szukane słowo lub frazę poniżej

Naukowcy

Formularz wyszukiwania na belce: Nasi naukowcy

lokalizacja:
dyscyplina:

Jeżeli nie znalazłeś tego czego szukałeś zawsze możesz wpisać szukane słowo lub frazę poniżej

Wydarzenia

Formularz wyszukiwania na belce: Wydarzenia

typ:
lokalizacja:

Kontakty

lokalizacja:
kategoria:

Jeżeli nie znalazłeś tego czego szukałeś zawsze możesz wpisać szukane słowo lub frazę poniżej

Szukasz czegoś zupełnie innego? Sprawdź, może się gdzieś ukryło na naszej stronie

Szukasz czegoś zupełnie innego? Sprawdź, może się ukryło gdzieś na naszej stronie!

Sprawdź nasze rozbudowane narzędzie do wyszukiwania.

Szukaj po kategoriach – oszczędzaj swój czas.

Uniwersytet SWPS - Logo
BIO Piotr Sałata

 

Piotr Sałata

 

Profil zawodowy

Ekspert UX wspierający organizacje w cyfrowej, klientocentrycznej transformacji. Doradza w obszarach związanych z doświadczeniami użytkowników produktów i usług. Od ponad dekady związany z procesami wytwarzania oprogramowania na różnych etapach realizacji.
Specjalizuje się w projektowaniu złożonych interfejsów oraz modelowaniem stojących za nimi procesów. Buduje zespoły odpowiedzialne za realizację podejścia user-centered design. Łączy wykształcenie i doświadczenie techniczne z metodami User Experience w zakresie badań, projektowania i walidowania rozwiązań.
Propagator UX, mentor m.in. w programie PMI, autor szkoleń, prelegent oraz wykładowca akademicki.
Pracował między innymi z takimi markami, jak: Mastercard, FIFA, Asseco, Orange, PLL LOT, Ministerstwo Finansów, Blue Media, ING Bank Śląski, KRUK.